1. 30 apr 2018
  Internet uit de cabriolet

  Internet uit de cabriolet

  Thema: Glasvezel internet, Buitengebied, Thuiswerken, Glasvezel, Internet

  Om gebruik te kunnen maken van systemen voor entertainment, navigatie, noodoproepen en voertuigmonitoring, communiceren moderne auto’s via mobiele radio- en satellietverbindingen met de buitenwereld. Telecomproviders houden daar rekening mee bij de inrichting van hun mobiele netwerken. Bewoners van het buitengebied zijn voorlopig beter af in hun auto dan in hun woning.
 2. 25 apr 2018
  Glasvezel maakt mensen gelukkiger

  Glasvezel maakt mensen gelukkiger

  Thema: Glasvezel internet, Buitengebied, Thuiswerken, Kern en woonwijk, Digitale gemeente, Glasvezel, Internet

  Onderzoek naar de sociaaleconomische invloed van glasvezelinternet in Nederland en Zweden toont aan dat bedrijven en consumenten daar graag en veel gebruik van maken. Wie geen glasvezel heeft, wil het zo snel mogelijk hebben.
 3. 30 mrt 2018
  Aluhoedjes tegen 5G

  Aluhoedjes tegen 5G

  Thema: Thuiswerken, Kern en woonwijk, Digitale gemeente

  Nu in rap tempo draadloze toepassingen voor in de openbare ruimte worden ontwikkeld, voelt de overheid de noodzaak om burgers zekerheid te geven over de invloed van dingen die stralen.
 4. 22 aug 2012
  Actie voor glasvezel in de Zuidwesthoek

  Actie voor glasvezel in de Zuidwesthoek

  Thema: Buitengebied, Thuiswerken, Vraagbundeling, Kern en woonwijk, Glasvezel, Internet

  Inwoners in de Zuidwesthoek van Friesland willen dat glasvezel voor iedereen bereikbaar wordt. Het moet uit zijn met de trage internetverbinding tijdens piekuren ‘s avonds en in het weekeinde, vindt Irene van Wermeskerken.
 5. 19 mei 2011
  Op je gympies naar het Nieuwe Werken

  Op je gympies naar het Nieuwe Werken

  Thema: Glasvezel internet, Videovergaderen, Thuiswerken, Glasvezel

  Tijdens een congres over het Nieuwe Werken lieten verschillende sprekers hun licht schijnen over dit populaire onderwerp. Gekleed in een krijtstreep pak met daaronder een paar oude All Star gympies liet communicatieman Chris Jellema van Fryslân Ring treffend zien waar het in het Nieuwe Werken om draait: werken waar, wanneer en op de wijze die het best bij jou past.