1. 11 nov 2016
    Kennisbijeenkomst Noord-Holland

Thema: Bedrijventerrein, Kennisbank, Digitale gemeente

Glasvezel Gemeente is uitgenodigd voor de kennisbijeenkomst van Projectbureau Herstructurering Bedrijventerreinen (PHB) op dinsdag 13 december. De bijeenkomst staat in het teken van 'Glasvezel op (bestaande) bedrijventerreinen'.
  2. 12 apr 2016
    Aanpak van Glasvezel Gemeente smaakt naar meer

Thema: Bedrijventerrein, Kennisbank

De gemeenten Medemblik en Meppel schakelden onze adviseurs in het verleden in voor onderzoek, advies en uitvoering. Beide gemeenten hebben opnieuw hun vertrouwen in Glasvezel Gemeente uitgesproken voor een vervolgtraject.
  3. 05 apr 2016
    Hoe is de digitale bereikbaarheid in uw gemeente?

Thema: Maatwerk, Bedrijventerrein, Kennisbank

Steeds meer gemeenten in Nederland laten onderzoeken wat de kwaliteit is van de internetverbindingen binnen de gemeente. Onlangs is de digitale bereikbaarheid van gemeente Diemen, Sliedrecht, Stichtse Vecht en Vianen onderzocht. Momenteel laten Teylingen en Velsen zich grondig inspecteren op digitaal gebied.
  4. 07 jan 2016
    Onderzoek digitale bereikbaarheid Sliedrecht afgerond

Thema: Bedrijventerrein, Kennisbank

Twee bedrijventerreinen in Sliedrecht voldoen niet aan de Europese norm voor snel internet. Dat blijkt uit onderzoek van Glasvezel Gemeente, dat in opdracht van de gemeente Sliedrecht is uitgevoerd. De terreinen Baanhoek en Rivierdijk hebben momenteel uitsluitend een koperverbinding.
  5. 06 jun 2014
    Workshop publiek wifi 2.0

Thema: Kennisbank

Op dinsdag 3 juni vond in Den Haag de bijeenkomst Publiek Wifi 2.0 plaats, speciaal voor gemeenten die hun toeristische locaties graag willen voorzien van een gratis draadloos netwerk. Ook Job Oppenhuizen van Glasvezel Gemeente verzorgde een pitch en vertelde over zijn ervaringen met het realiseren van gratis wifi voor toeristen in Friesland.