1. 06 nov 2012
    Bedrijventerrein Schagen collectief beveiligd

Thema: Bedrijventerrein, Veilig bedrijventerrein, Glasvezel

Ondernemers op de bedrijventerreinen Lagedijk en Witte Paal in Schagen hoeven straks niet meer bang te zijn voor ongewenst bezoek. Collectief Beveiligd, partner van Glasvezel Gemeente, regelt het cameratoezicht voor de beveiliging van bedrijventerreinen.
  2. 06 jul 2012
    Cameratoezicht spot verdachte situatie in Emmeloord

Thema: Veilig bedrijventerrein

Succesvolle aanhouding op industrieterrein De Munt in Emmeloord dankzij intelligente camerabewaking.
  3. 28 jun 2012
    Inbraken opgelost door camerabewaking

Thema: Bedrijventerrein, Veilig bedrijventerrein, Vraagbundeling, Glasvezel

Camerabewaking op de bedrijventerreinen in de gemeente Hoorn succesvol. Diverse inbraken zijn opgelost dankzij de camerabeelden. Doordat de inbraken zijn vastgelegd, kon justitie de daders oppakken.
  4. 16 dec 2011
    Provincie Overijssel betaalt twee ton mee aan cameratoezicht bedrijventerreinen

Thema: Veilig bedrijventerrein, Glasvezel

De provincie Overijssel verleent twee ton subsidie om collectief cameratoezicht op de bedrijventerreinen Kloosterlanden, Bergweide en De Weteringen in Deventer mogelijk te maken.
  5. 04 nov 2011
    Cameratoezicht op bedrijventerrein Larserpoort

Thema: Glasvezel internet, Bedrijventerrein, Veilig bedrijventerrein

Het Lelystadse bedrijventerrein Larserpoort aan de A6 wordt vanaf 4 november 2011 24 uur per dag beveiligd met intelligente camera's.