1. 03 mei 2016
    Nieuwe kwaliteitsimpuls bedrijventerreinen Stede Broec

Thema: Bedrijventerrein, Glasvezel Rapport

Ondernemers in gemeente Stede Broec zijn het er over eens: snel internet is onmisbaar voor een goede bedrijfsvoering. De Gemeente Stede Broec heeft daarom opdracht gegeven aan Stichting Glasvezel Gemeente om een businesscase en een plan van aanpak op te stellen voor de aanleg van glasvezel op bedrijventerrein de Centrale Zone en aangrenzend de Wijzend.
  2. 10 jul 2012
    Europese Commissie: overheden moeten nu ingrijpen!

Thema: Glasvezel Rapport, Digitale gemeente, Glasvezel

De Europese Commissie (EC) schat dat Europa vóór 2020 een hoogwaardige breedband-infrastructuur nodig heeft, wil het concurrerend blijven met andere economische regio's in de wereld. Dat betekent dat overheden; lokaal, regionaal en nationaal nu actie moeten ondernemen.
  3. 29 jun 2012
    60 Miljoen voor glasvezel in Overijssel

Thema: Bedrijventerrein, Buitengebied, Glasvezel Rapport, Kennisbank, Glasvezel

Gedeputeerde Staten van Overijssel willen 60 miljoen uittrekken om particulieren, ondernemers op het platteland en 150 'onrendabele' bedrijventerreinen aan te sluiten op glasvezel.
  4. 21 jun 2012
    Handig glasvezelrapport voor gemeenten

Thema: Bedrijventerrein, Glasvezel Rapport, Vraagbundeling, Digitale gemeente

Wat is de stand van zaken van glasvezel op uw bedrijventerreinen? Met het glasvezelrapport van Glasvezel Gemeente voor uw gemeente is in een oogopslag duidelijk waar glasvezel beschikbaar is.
  5. 08 jun 2012
    Handreiking breedband voor gemeenten

Thema: Bedrijventerrein, Glasvezel Rapport, Digitale gemeente

In de handreiking ‘Goed op weg met breedband' noemt het ministerie van EL&I vraagbundeling en collectieve camerabewaking als succesvolle methode om glasvezel op bedrijventerreinen mogelijk te maken. Download nu het rapport op de website van Glasvezel Gemeente.