1. 07 mei 2018
    Oma en domotica

Thema: Maatwerk, Domotica en veiligheid, Kern en woonwijk, Internet

Door de vergrijzing is er een overschot aan zorgvragende ouderen en een tekort aan verzorgend personeel. Omdat ook de voor de ouderenopvang ingerichte gebouwen niet meer aan de eisen van de tijd voldoen, is het noodzakelijk dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig in de eigen woning kunnen blijven wonen. Domotica is dan het toverwoord, maar werkt dat ook in de praktijk?
  2. 19 mrt 2018
    Duits glas voor Nederlands buitengebied

Thema: Glasvezel internet, Maatwerk, Buitengebied, Glasvezel, Internet

Economische grootmacht Duitsland moet een enorme inhaalslag maken om zijn digitale infrastructuur op gelijk niveau met Nederland te brengen. Een klein Duits dorpje is al zo ver en schiet de Nederlandse buren te hulp.
  3. 25 nov 2016
    Hulp bij subsidieaanvraag Zuid-Holland

Thema: Maatwerk, Bedrijventerrein, Buitengebied

Wilt u als ondernemersvereniging of gemeente glasvezel realiseren op een bedrijventerrein in Zuid-Holland? Vraag dan vóór 31 december 2016 provinciale subsidie aan! De Provincie ondersteunt namelijk projecten die gericht zijn op het verbeteren van de kwaliteit van bedrijventerreinen.
  4. 22 nov 2016
    Vervolgstappen gebiedsanalyse Zeist

Thema: Maatwerk, Bedrijventerrein, Kern en woonwijk

Op donderdag 15 december is Glasvezel Gemeente uitgenodigd bij de gemeenteraadsvergadering van de gemeente Zeist. Glasvezel Gemeente zal hier vertellen over de inmiddels voltooide gebiedsanalyse.
  5. 07 jun 2016
    In 5 stappen naar glasvezel

Thema: Maatwerk, Bedrijventerrein, Buitengebied

Bekijk onze bijdrage in het digitale magazine van het VNG Jaarcongres.