1. 10 sep 2012
  Erasmus MC digitaliseert cel- en weefselonderzoek

  Erasmus MC digitaliseert cel- en weefselonderzoek

  Thema: Telefonie, Videovergaderen, Glasvezel, Internet

  Het Erasmus Medisch Centrum heeft een belangrijke stap gezet in het onderzoek naar kanker door het cel- en weefselonderzoek te digitaliseren. Hierdoor wordt een betere uitwisseling van beeldinformatie en kennis tussen onderzoeksinstellingen mogelijk.
 2. 19 mei 2011
  Op je gympies naar het Nieuwe Werken

  Op je gympies naar het Nieuwe Werken

  Thema: Glasvezel internet, Videovergaderen, Thuiswerken, Glasvezel

  Tijdens een congres over het Nieuwe Werken lieten verschillende sprekers hun licht schijnen over dit populaire onderwerp. Gekleed in een krijtstreep pak met daaronder een paar oude All Star gympies liet communicatieman Chris Jellema van Fryslân Ring treffend zien waar het in het Nieuwe Werken om draait: werken waar, wanneer en op de wijze die het best bij jou past.
 3. 15 mrt 2011
  Voorlichting ondernemers bedrijventerreinen Meppel

  Voorlichting ondernemers bedrijventerreinen Meppel

  Thema: Glasvezel internet, Videovergaderen, Bedrijventerrein

  Met een voorlichtingsbijeenkomst in de raadzaal van het gemeentehuis in Meppel is op 15 maart een campagne van start gegaan om ondernemers op de bedrijventerreinen in de gemeente bekend te maken met de mogelijkheden van glasvezel breedband voor hun bedrijf. Tijdens de bijeenkomst werd een presentatie verzorgd door Breedband Drenthe.
 4. 22 feb 2011

  Volop belangstelling voor demo videovergaderen

  Thema: Glasvezel internet, Videovergaderen

  Videovergaderen bespaart tijd en is beter voor het milieu. Het was dan ook goed om te zien dat vertegenwoordigers van verschillende noordelijke gemeenten een kijkje kwamen nemen tijdens een van de demonstratiemiddagen bij hun collega's op het gemeentehuis in Wolvega.
 5. 12 okt 2009
  Videoconference vervangt zakenreizen

  Videoconference vervangt zakenreizen

  Thema: Videovergaderen

  Vanwege de economische crisis zijn zakenreizigers genoodzaakt gebruik te maken van tele- en videoconference. Voor bijna de helft van de zakenreizigers (47%) is de economische crisis het afgelopen jaar van invloed geweest op de zakenreizen. Van deze groep heeft ruim de helft (54%) minder gereisd, 42% goedkoper, twee op de vijf (22%) korter en 6% reist - sinds de recessie van invloed is - zelfs helemaal niet meer.