1. 10 sep 2012
    Erasmus MC digitaliseert cel- en weefselonderzoek

Thema: Telefonie, Videovergaderen, Glasvezel, Internet

Het Erasmus Medisch Centrum heeft een belangrijke stap gezet in het onderzoek naar kanker door het cel- en weefselonderzoek te digitaliseren. Hierdoor wordt een betere uitwisseling van beeldinformatie en kennis tussen onderzoeksinstellingen mogelijk.
  2. 19 mei 2011
    Op je gympies naar het Nieuwe Werken

Thema: Glasvezel internet, Videovergaderen, Thuiswerken, Glasvezel

Tijdens een congres over het Nieuwe Werken lieten verschillende sprekers hun licht schijnen over dit populaire onderwerp. Gekleed in een krijtstreep pak met daaronder een paar oude All Star gympies liet communicatieman Chris Jellema van Fryslân Ring treffend zien waar het in het Nieuwe Werken om draait: werken waar, wanneer en op de wijze die het best bij jou past.
  3. 15 mrt 2011
    Voorlichting ondernemers bedrijventerreinen Meppel

Thema: Glasvezel internet, Videovergaderen, Bedrijventerrein

Met een voorlichtingsbijeenkomst in de raadzaal van het gemeentehuis in Meppel is op 15 maart een campagne van start gegaan om ondernemers op de bedrijventerreinen in de gemeente bekend te maken met de mogelijkheden van glasvezel breedband voor hun bedrijf. Tijdens de bijeenkomst werd een presentatie verzorgd door Breedband Drenthe.
  4. 22 feb 2011

Volop belangstelling voor demo videovergaderen

Thema: Glasvezel internet, Videovergaderen

Videovergaderen bespaart tijd en is beter voor het milieu. Het was dan ook goed om te zien dat vertegenwoordigers van verschillende noordelijke gemeenten een kijkje kwamen nemen tijdens een van de demonstratiemiddagen bij hun collega's op het gemeentehuis in Wolvega.
  5. 12 okt 2009
    Videoconference vervangt zakenreizen

Thema: Videovergaderen

Vanwege de economische crisis zijn zakenreizigers genoodzaakt gebruik te maken van tele- en videoconference. Voor bijna de helft van de zakenreizigers (47%) is de economische crisis het afgelopen jaar van invloed geweest op de zakenreizen. Van deze groep heeft ruim de helft (54%) minder gereisd, 42% goedkoper, twee op de vijf (22%) korter en 6% reist - sinds de recessie van invloed is - zelfs helemaal niet meer.