Vervolgstappen gebiedsanalyse Zeist

In: Maatwerk, Bedrijventerrein, Kern en woonwijk

Vervolgstappen gebiedsanalyse Zeist

Op donderdag 15 december is Glasvezel Gemeente uitgenodigd bij de gemeenteraadsvergadering van de gemeente Zeist. Glasvezel Gemeente zal hier vertellen over de inmiddels voltooide gebiedsanalyse. In de analyse is onderzocht hoe de gemeente er nu voor staat op het gebied van snel internet. Het onderzoek toont aan dat een minderheid van de ruim 30.000 onderzochte bedrijven en huishoudens nog niet voldoet aan de Europese norm voor internet.

Het college van Burgemeester en wethouders heeft kennis genomen van het onderzoek en wil dit graag presenteren aan de gemeenteraad. Eric Dingemanse van Glasvezel Gemeente zal toelichten wat dit betekent voor de aanleg van snel internet in Zeist. Glasvezel Gemeente adviseert de gemeente over de rol die zij mag innemen bij de aanleg van snelle breedbandinfrastructuur.

Geïnteresseerd in onze aanpak of hebt u als gemeente ook behoefte aan een gebiedsanalyse? Neem contact met ons op via 085 – 485 93 88 of per e-mail.