Glasvezel voor BusinessPark27 Blaricum

In: Glasvezel internet, Bedrijventerrein

Glasvezel voor BusinessPark27 Blaricum

Op BusinessPark27 in Blaricum zijn vorig jaar drie bedrijfsverzamelpanden gebouwd. Het terrein is een toplocatie aan de A27 en voldoet aan de laatste eisen voor een moderne bedrijfsvoering. De beschikbaarheid van glasvezel mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Sinds kort is het glasvezelnetwerk operationeel en kunnen ondernemers een abonnement afsluiten. Dit is mogelijk gemaakt door gemeente Blaricum, Glasvezel Gemeente begeleidde het traject.

Het glasvezelnetwerk op BusinessPark27 is eind vorig jaar technisch opgeleverd en begin 2015 zijn ook de bedrijfsaansluitingen in de panden geschikt gemaakt voor gebruik. Omdat bewust is gekozen voor een open netwerkstructuur, kunnen ondernemers kiezen uit ongeveer honderdvijftig providers die diensten kunnen leveren over het glasvezelnetwerk. BusinessPark27 is nu echt klaar voor de toekomst!

Ook stichting Glasvezel Gemeente heeft haar deuren geopend in Blaricum en inmiddels diverse glasvezeldiensten in gebruik genomen. De stichting beschikt nu over een snelle internetverbinding. Grote onderzoeksrapporten en presentaties kunnen nu razendsnel worden gedeeld met collega’s en relaties. De glasvezelverbinding heeft bovendien voldoende capaciteit om daarnaast ook nog zaken als alarmering, cameratoezicht, hosted telefonie, klimaatcontrole, pinnen, software online en toegangsbeheer te kunnen transporteren.

Wilt u als gemeente uw ook nieuwe bedrijventerreinen voorzien van glasvezel? Of juist bestaande terreinen een nieuw leven inblazen met de aanleg van glasvezel? Neem contact op!