1. 17 nov 2014
  Unieke samenwerking voor glasvezel Blaricum

  Unieke samenwerking voor glasvezel Blaricum

  Thema: Bedrijventerrein, Vraagbundeling

  Ondernemers op BusinessPark27 kunnen straks gebruikmaken van supersnel internet. Binnen enkele weken wordt op het splinternieuwe bedrijvenpark glasvezel opgeleverd. Glasvezel Gemeente begeleidde het traject.
 2. 29 sep 2014
  Werkgroep voor glasvezel Drechterland

  Werkgroep voor glasvezel Drechterland

  Thema: Maatwerk, Bedrijventerrein, Vraagbundeling

  Voor het onderzoek naar de haalbaarheid van glasvezel in de gemeente Drechterland, heeft Glasvezel Gemeente ontwikkelingsplannen opgesteld. Op 10 en 16 september zijn deze plannen voor de uitrol van glasvezel op bedrijventerreinen De Wijzend in Hoogkarspel en Zuiderkogge gepresenteerd aan de ondernemers op beide bedrijventerreinen.
 3. 02 sep 2014
  Subsidie voor breedband Medemblik

  Subsidie voor breedband Medemblik

  Thema: Bedrijventerrein

  Gemeente Medemblik gaat aan de slag met breedband voor haar ondernemers. Glasvezel Gemeente begeleidde de subsidieaanvraag voor Medemblik en adviseert de gemeente nu over het vervolgtraject.
 4. 06 jun 2014
  Workshop publiek wifi 2.0

  Workshop publiek wifi 2.0

  Thema: Kennisbank

  Op dinsdag 3 juni vond in Den Haag de bijeenkomst Publiek Wifi 2.0 plaats, speciaal voor gemeenten die hun toeristische locaties graag willen voorzien van een gratis draadloos netwerk. Ook Job Oppenhuizen van Glasvezel Gemeente verzorgde een pitch en vertelde over zijn ervaringen met het realiseren van gratis wifi voor toeristen in Friesland.
 5. 30 mei 2014
  Subsidie voor glasvezel in Drechterland

  Subsidie voor glasvezel in Drechterland

  Thema: Glasvezel internet, Vraagbundeling

  De gemeente Drechterland heeft Glasvezel Gemeente ingeschakeld voor onderzoek en advies over de aanleg van glasvezel. Adviseur Job Oppenhuizen begeleidt het traject vanuit Glasvezel Gemeente.

1 2