Glasvezelproject voor ondernemers Haaksbergen

In: Bedrijventerrein, Vraagbundeling

Glasvezelproject voor ondernemers Haaksbergen

Glasvezel mogelijk maken voor een betaalbare prijs. Dat is het doel van de samenwerking tussen Gemeente Haaksbergen, stichting Parkmanagement Haaksbergen, ondernemersverenigingen en Glasvezel Gemeente. Op donderdag 7 maart begeleidt Glasvezel Gemeente een infosessie voor ondernemers in het gemeentehuis van Haaksbergen.

Op de bedrijventerreinen Stepelo en Stepelerveld is op dit moment geen eenduidig aanbod van breedbanddiensten. Ook zijn de aansluitkosten en maandelijkse tarieven erg hoog. Om deze prijs omlaag te brengen is het belangrijk dat voldoende ondernemers gezamenlijk overstappen op breedband internet. Glasvezel Gemeente ondersteunt deze vraagbundeling en eventuele onderhandeling met leveranciers.

Tijdens de bijeenkomst wordt het verschil tussen coax, DSL en glasvezel duidelijk gemaakt. Met de juiste aansluiting heeft de ondernemer toegang tot tal van innovatieve toepassingen. Wat levert dit op, welke internetdiensten zijn aantrekkelijk en waarom is een (consumenten) alles-in-1 pakket niet toereikend voor zakelijk gebruik? De adviseurs van Glasvezel Gemeente geven antwoord op alle vragen.

Voor meer informatie, kijk op de website van Parkmanagement Stepelo.