Wederom succesvolle vraagbundeling in Roelofarendsveen

Na Veenderveld ook glasvezel voor bedrijventerrein De Lasso

In: Glasvezel internet, Bedrijventerrein, Vraagbundeling

Wederom succesvolle vraagbundeling in Roelofarendsveen

Op bedrijventerrein De Lasso in Roelofarendsveen wordt binnenkort glasvezel aangelegd. Dankzij de inspanningen van Glasvezel Gemeente en Verdel ICT & Media hebben voldoende ondernemers een intentieverklaring ingevuld zodat het graafwerk binnenkort van start kan gaan. Met een aansluiting op het glasvezelnetwerk kunnen ondernemers gebruik maken van diensten die tot nu toe nog niet mogelijk waren.

De gemeente Kaag en Braassem heeft Glasvezel Gemeente ingeschakeld om de behoefte aan glasvezel bij ondernemers in kaart te brengen. Op bedrijventerrein Veenderveld, eveneens in Roelofarendsveen, heeft Glasvezel Gemeente al eerder een succesvolle vraagbundeling gedaan. Glasvezel maakt Roelofarendsveen interessanter als vestigingsplaats voor bedrijven.

Zo kunnen zij hun economische positie nu en in de toekomst sterk verbeteren. Glasvezel Gemeente heeft met diverse leveranciers onderhandeld, waardoor een glasvezelaansluiting tegen een gunstig tarief kan worden gerealiseerd.

Bent u als individuele ondernemer geïnteresseerd in glasvezel of wilt u samen met uw bedrijvenvereniging of parkmanagement glasvezel mogelijk maken op uw bedrijventerrein? Neem dan contact op met Glasvezel Gemeente voor een helder advies!

In de provincie Zuid-Holland is Glasvezel Gemeente werkzaam als Glasvezel Zuid-Holland.