Handig glasvezelrapport voor gemeenten

In: Bedrijventerrein, Glasvezel Rapport, Vraagbundeling, Digitale gemeente

Handig glasvezelrapport voor gemeenten

Glasvezel mogelijk maken op bedrijventerreinen is voor gemeenten vaak een ingewikkelde zaak. ‘Wat is precies de stand van zaken?' en ‘is het werkelijk zo slecht gesteld met de beschikbaarheid van glasvezel?' zijn vragen waar gemeenten vaak mee worstelen. Om antwoord te geven op deze vraagstukken heeft Glasvezel Gemeente het Glasvezelrapport in het leven geroepen: een handig overzicht waarbij in een oogopslag duidelijk is op welke terreinen glasvezel (niet) beschikbaar is.

Het rapport bestaat uit een gemeentekaart waarbij de bedrijventerreinen groen of rood gemarkeerd zijn. Op de groene terreinen is glasvezel tegen een gunstig maandtarief te verkrijgen voor ondernemers. Een rood gemarkeerd terrein betekent dat glasvezel hier nog niet beschikbaar is, of dat het maandtarief en de eenmalige aansluitkosten te hoog zijn. Daarnaast bevat het rapport een advies op maat, zodat alle industrieterreinen groen kunnen worden. Een duidelijk overzicht voor u en de ondernemers in uw gemeente!

Voor de onderstaande gemeenten is reeds een Glasvezelrapport gerealiseerd. Klik op de gemeentenaam om deze te downloaden.

Wilt u ook een glasvezelrapport van uw gemeente? Glasvezel Gemeente zoekt voor u uit wat de stand van zaken is op de bedrijventerreinen in uw gemeente. Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u contact opnemen met Glasvezel Gemeente.