Larenstein nog dit jaar online

In: Bedrijventerrein, Vraagbundeling

Larenstein nog dit jaar online

20 mei 2011 - KPN heeft bekendgemaakt een glasvezelnetwerk aan te gaan leggen op Bedrijvenpark Larenstein in Bilthoven. Naar verwachting zal in de zomer worden begonnen met de eerste werkzaamheden.

Bedrijvenpark Larenstein is een modern opgezet terrein, bestemd voor lokale ondernemers uit de gemeente De Bilt. In juli 2008 was Larenstein landelijk nieuws toen de sloop van een bunker met explosieven op het terrein mislukte en brokstukken in een woonwijk landden. De eerste contacten tussen bedrijven, gemeente en netwerkproviders waren toen al gelegd. KPN bleek uiteindelijk bereid om in het terrein te investeren mits er voldoende aansluitingen konden worden gerealiseerd.

Glasvezel Utrecht heeft het vraagbundelingsproces in april dit jaar met succes kunnen afronden, de eerste aansluitingen zullen naar verwachting eind 2011 worden opgeleverd. Voor informatie over het glasvezelproject op Bedrijvenpark Larenstein kunt u contact opnemen met Eric Dingemanse per e-mail of op 06 - 57 315 082.