Zakenbeurs regio Drachten 2010

In: Bedrijventerrein, Buitengebied, Digitale gemeente

Locatie: Drachten

Datum vanaf: 22 sep 2010 tot 23 sep 2010

Zakenbeurs Regio Drachten is een business-to-business evenement dat elk jaar direct na Prinsjesdag plaats vindt ofwel de derde woensdag in september! De zakenbeurs wordt dit jaar op woensdag 22 en donderdag 23 september gehouden.

Doel van deze manifestatie is de regionale economie in de schijnwerpers te zetten en het doen van zaken in de eigen regio te stimuleren. Zakenbeurs Regio Drachten is een ontmoetingsplatform in de meest brede zin van het woord. Op de beursvloer - en ook daarbuiten - vinden tal van activiteiten plaats waar zakenmensen elkaar kunnen ontmoeten. Vraag en aanbod komen hier bij elkaar. Nieuwe ontwikkelingen worden gepresenteerd. Bestaande relaties worden versterkt. Bestaande en nieuwe netwerken worden met elkaar verbonden. Deelnemers en bezoekers zijn afkomstig uit de gehele regio. Van Heerenveen tot Groningen. Van Tytsjerksteradiel tot Ooststellingwerf.

Hart van het Noorden
De Zakenbeurs Regio Drachten wordt gehouden in het hart van het Noorden: in de evenementenhal van het Fries Congrescentrum aan de Oprijlaan 3 in Drachten. Dit grote en moderne evenementencomplex ligt aan de zuidkant van Drachten.