Voorlichtingsbijeenkomst glasvezel in Hoogeveen

In: Bedrijventerrein, Vraagbundeling

Locatie: Hoogeveen

Datum: 24 apr 2012

Digitale communicatie is een van de belangrijkste pijlers van modern ondernemerschap. Snel internet, goedkoop bellen, video-vergaderen, camerabeveiliging, pinnen, e-commerce, het inzetten van social media: het vraagt allemaal om snelle en betrouwbare breedbandverbindingen. Het huidige kopernetwerk heeft echter onvoldoende capaciteit om aan die groeiende vraag naar bandbreedte te kunnen voldoen. Voor ondernemers op de bedrijventerreinen in Hoogeveen is het daarom van belang dat glasvezel beschikbaar wordt gemaakt voor individuele toepassingen of voor collectief gebruik zoals in bedrijfsverzamelpanden of voor camerabeveiliging.

Voorlichtingsbijeenkomst HoogeveenDe keus is uiteindelijk aan de ondernemer om te bepalen bij wie de gewenste service wordt afgenomen. Er is geen standaard voordeel- of adviesmodel te noemen omdat voor elk bedrijf andere prioriteiten gelden. Goede voorlichting is daarom van het grootste belang. Daarom organiseert de Stichting Parkmanagement Hoogeveen in samenwerking met stichting Glasvezel Gemeente, Parkmanagement Buitenvaart en de gemeente Hoogeveen een voorlichtingsbijeenkomst glasvezel.

Na een welkomstwoord door wethouder Bargeman zal de voorlichtingsbijeenkomst verder worden verzorgd door stichting Glasvezel Gemeente.

Datum en tijd 24 april, aanvang 17:00 uur
Locatie Venko Schildersbedrijven
Marconistraat 1a
7903 AG Hoogeveen

In verband met de praktische organisatie van deze bijeenkomst, willen we u vragen uw aanmelding per e-mail te bevestigen aan de parkmanager: info@parkmanagementhoogeveen.nl.