Voorlichting glasvezel voor ondernemers Meppel

In: Bedrijventerrein, Vraagbundeling

Datum: 18 jan 2013

ICC Parkmanagement, Gemeente Meppel en Breedband Drenthe

Ondernemers op de bedrijventerreinen in Meppel gaan gezamenlijk de aanleg van glasvezel naar hun bedrijven mogelijk maken. Geadviseerd door Breedband Drenthe organiseert ICC Parkmanagement een vraagbundeling onder haar leden, om zo het benodigde aantal aansluitingen te realiseren. Op vrijdag 18 januari vindt als aftrap van de vraagbundeling een voorlichtingsbijeenkomst plaats in het stadhuis van Meppel.

Na onderhandelingen met diverse leveranciers is Ziggo met een scherp aanbod gekomen voor de ondernemers op de terreinen Oevers A t/m E, Blankenstein en Rogat. De werkzaamheden gaan echter pas van start als 40 ondernemers voor de sluitingsdatum van 1 april 2013 een intentieverklaring invullen.

De keus is uiteindelijk aan de ondernemer om te bepalen bij wie de gewenste service wordt afgenomen. Er is geen standaard voordeel- of adviesmodel te noemen omdat voor elk bedrijf andere prioriteiten gelden. Goede voorlichting is daarom van het grootste belang.

Datum:  18 januari 2013

Tijd:      16.00-18.00 uur

Locatie: Stadhuis te Meppel, Grote Oever 26

Meer informatie? Onze adviseur Eric Dingemanse beantwoordt graag al uw vragen. Neem met hem contact op via het contactformulier of bel hem op 06 - 57 31 50 82.

Breedband Drenthe was voorheen een initiatief van stichting Glasvezel Gemeente

Postcode Check