VNG Jaarcongres: Duurzaam vernieuwen en verbinden

In: Bedrijventerrein, Buitengebied, Kennisbank

Locatie: Hangar 32 op Schiphol-Oost, Haarlemmermeer

Datum vanaf: 07 jun 2016 tot 08 jun 2016

VNG_2016Op 7 en 8 juni vindt het VNG Jaarcongres plaats met als thema ‘Pionieren in de polder, duurzaam vernieuwen en verbinden’. Natuurlijk kan Glasvezel Gemeente als onafhankelijke adviseur niet ontbreken op dit evenement van formaat. In Hangar 32 op Schiphol-Oost te Haarlemmermeer staan onze consultants twee dagen lang paraat om u verder te helpen met breedband in uw gemeente.

Pionieren? Dat is iets wat wij al jaren doen! Met de realisatie van glasvezel op bedrijventerrein en in buitengebieden zijn we bovendien duurzaam aan het vernieuwen en verbinden. Hiervoor zijn altijd pioniers nodig: initiatiefnemers die de ongekende urgentie van snel internet zien. Een gemeentebestuurder of ondernemer die het voortouw neemt door een gemeente in beweging te brengen en contact opneemt met Glasvezel Gemeente.

Onze consultants ontzorgen en begeleiden de pioniers naar de succesvolle realisatie van glasvezel. Of dat nu in het buitengebied, in de binnenstad of op bedrijventerreinen is. Waar nodig nemen wij ook de aanleg en exploitatie van het netwerk voor onze rekening.

Bent u ook zo’n pionier en wilt u aan de slag met snel breedbandinternet in uw gemeente? Neem contact met ons op via 085 – 485 93 88, per e-mail of bezoek onze stand op het VNG Jaarcongres.