VNG Jaarcongres

In: Digitale gemeente

Locatie: Zwolle

Datum vanaf: 04 jun 2013 tot 05 jun 2013

VNG JaarcongresInnovatiekracht in gemeenten op weg naar 2018. Dat is het thema van het VNG Jaarcongres op 4 en 5 juni in Zwolle. In een innovatieve gemeente mag glasvezel zeker niet ontbreken! Glasvezel Gemeente is aanwezig als exposant om kennis te maken en kennis uit te wisselen met bezoekers die geïnteresseerd zijn in breedband. Het adviesteam verwelkomt u graag in de stand, schuin tegenover de ingang van de congreshal. Voor iedere gemeente staat in de Glasvezel Gemeente stand een glasvezeltas klaar, boordevol met praktische informatie.

Glasvezel Gemeente heeft inmiddels in talloze gemeenten supersnel internet gerealiseerd. Wilt u als gemeente ook binnenstad, buitengebied of bedrijventerrein voorzien van breedband? De ervaren adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij dit traject. Daarbij treden ze op als onafhankelijke intermediair tussen marktpartijen en u als gemeente en nemen ze u alle zorg uit handen.

Kunt u niet wachten tot het VNG jaarcongres, of bent u verhinderd om naar het congres te komen? Maak dan alvast een afspraak door te bellen of mailen met een van de adviseurs.

Postcode Check