Vakdag Parkmanagement

In: Bedrijventerrein, Kennisbank

Locatie: Amersfoort

Datum: 21 mei 2015

VakdagKennis + ervaring = boost!

Door praktijkkennis en ervaring bij elkaar te brengen, krijgt parkmanagement tijdens de Vakdag een boost. Op donderdag 21 mei vindt de Vakdag Parkmanagement plaats in Connexion Point in Amersfoort, georganiseerd door Elba-Rec. Ook Glasvezel Gemeente is aanwezig. Bezoekers worden geïnspireerd door middel van treffende workshops over actuele onderwerpen met als thema ‘Verhalen uit de praktijk’.

U ontmoet onze consultants Eric Dingemanse en John Haan op de vakbeurs. Zij vertellen u graag alles over de revitalisatie van bedrijventerreinen met behulp van glasvezel. De aanwezigheid van snel internet op bedrijventerreinen is steeds vaker een belangrijke vestigingsfactor voor bedrijven. Glasvezel Gemeente heeft al op veel locaties in Nederland glasvezel gerealiseerd, in samenwerking met parkmanagers, gemeenten en ondernemers.

Glasvezel Gemeente mag als standhouder een aantal kaarten weggeven voor de Vakdag. Geïnteresseerd? Reageer snel door ons een e-mail te sturen, want op is op!

Datum: Donderdag 21 mei 2015
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Toegangsprijs: €95 (bestel hier uw kaarten)
Locatie: Connexion Point,