Vakdag Parkmanagement 2014

In: Bedrijventerrein, Vraagbundeling

Locatie: Amersfoort

Datum: 04 sep 2014

BordOp donderdag 4 september vindt in Amersfoort de Vakdag Parkmanagement plaats. Een unieke kans voor parkmanagers, gemeenten en ondernemersverenigingen om praktijkkennis en ervaringen te delen. De vakdag wordt georganiseerd door CLOK en Elba Media. Glasvezel Gemeente organiseert tijdens het event workshops en is aanwezig met een beursstand.

Voor veel ondernemers is de aanwezigheid van snel en betrouwbaar internet van onmisbaar belang. Op slechts minder dan 15% van alle bedrijventerreinen in Nederland is glasvezel echter tegen een acceptabel tarief leverbaar. Teleurstellend, want de aanwezigheid van glasvezel maakt een bedrijventerrein extra aantrekkelijk voor bestaande en nieuw te vestigen bedrijven.

Door collectieve samenwerking kunnen bergen worden verzet. Gezamenlijke projecten voor beveiliging, bewegwijzering en BHV hebben hun succes inmiddels bewezen. Maar wat te denken van de collectieve aanleg van glasvezel? Als onafhankelijk adviseur helpt Glasvezel Gemeente bij de realisatie van betaalbaar glasvezel. Van het inventariseren van de behoefte aan glasvezel bij de ondernemers tot voorlichting, vraagbundeling en de aanleg van het glasvezelnetwerk.

Aan de slag met glasvezel op uw bedrijventerrein? Dan is een kennismaking met Glasvezel Gemeente de beste start!

Postcode Check