Symposium ‘Glasvezel voor iedereen!’

Locatie: Hotel Prinsen, Vlijmen

Datum: 18 jun 2013

Ik kies voor GlasvezelGlasvezel voor iedereen in uw gemeente? Op dinsdag 18 juni aanstaande organiseren de FTTH Business Directory en Glasvezel Gemeente samen met diverse partijen een symposium over de aanleg van glasvezel in gemeenten. Met als dagthema ‘Glasvezel voor iedereen!’ worden alle facetten van aanleg van glasvezel in binnenstad, buitengebied en bedrijventerrein behandeld.

Tijdens parallelsessie 2 vertelt Pepijn Lavrijssen, senior adviseur van Glasvezel Gemeente, aan de hand van aansprekende cases hoe u als gemeente uw bedrijventerreinen voorziet van hoogwaardig internet. Deelnemers aan de sessie ontvangen een glasvezeltas, boordevol met praktische informatie! Ook komen enkele gemeenten met praktijkervaring aan het woord.

Datum: 18 juni 2013, 9:00 - 17:00 uur
Locatie: Hotel Prinsen, Julianastraat 21, Vlijmen

Aanmelden kan via deze link.

Download hier de uitnodiging in pdf.

Postcode Check