Open Netwerken regiobijeenkomst Overijssel

In: Bedrijventerrein, Kennisbank

Datum: 25 sep 2013

InfobijeenkomstGlasvezel voor iedereen in uw gemeente? Op woensdag 25 september aanstaande organiseren Glasvezel Gemeente, eSociety Platform en Digitale Steden Agenda de eerste van een serie regiobijeenkomsten. De bijeenkomst, die in Deventer plaatsvindt, gaat over de maatschappelijke kansen van breedband.

Pepijn Lavrijssen van Glasvezel Gemeente vertelt tijdens de workshop ‘Bedrijvigheid’ aan de hand van aansprekende praktijkvoorbeelden hoe u als gemeente uw bedrijventerreinen voorziet van hoogwaardig internet. Deelnemers aan de workshop ontvangen een glasvezeltas vol praktische informatie.

Onder leiding van Marc-Jan Ahne, burgemeester van Ommen, wordt u door het middagvullende programma geleid. In het plenaire deel komen diverse sprekers en onderwerpen aan bod, zoals de voorbeeldcase WiFi in Enschede en een bijdrage van de Rijksuniversiteit Groningen over breedband in het buitengebied.

Datum:    25 september 2013

Tijd:        12:00 - 17:00 uur (inclusief lunch)

Locatie:   Centrum voor Menskracht, Papenstraat 25, Deventer

Meld u kosteloos aan door te mailen naar Matthijs Jaspers.

Postcode Check