Masterclass "Hoogwaardig internet op uw bedrijventerrein"

In: Bedrijventerrein

Locatie: Rotterdam

Datum: 27 sep 2012

Een goede en snelle internetverbinding is cruciaal voor bedrijven. De aanwezigheid van glasvezel staat inmiddels in de top 5 van vestigingscriteria bij ondernemers. Een bedrijventerrein voorzien van een breedbandnetwerk trekt nieuwe bedrijven aan, houdt de bestaande vast en verhoogt de waarde van het vastgoed. Kamer van Koophandel en Provincie Zuid-Holland willen in samenwerking met Glasvezel Zuid-Holland de aanwezige kennis over dit onderwerp bundelen in de vorm van een masterclass. Het thema is: "Hoogwaardig internet op uw bedrijventerrein. Hoe pakt u dat aan?"

kvkprovinciegzh_400x300_400Volgens de Europese Commissie is vóór 2020 een goede breedband infrastructuur nodig om concurrerend te blijven in de wereld. Dit betekent dat overheden en bedrijfsleven lokaal, regionaal en nationaal nu actie moeten ondernemen.

Datum: 27 september 2012
Locatie: Kamer van Koophandel
Blaak 40
Rotterdam

Tijdens de masterclass staan de volgende vragen centraal:

• Welke aanpak is in uw situatie geschikt?
  • Welke subsidies zijn er mogelijk?
  • Wat kan de gemeente doen?
  • Welke taak heeft het bedrijfsleven?

Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan door een mail met uw contactgegegevens te sturen aan Rob Poolen van de Provincie Zuid-Holland. Voor meer informatie ga naar de website van de Provincie Zuid-Holland.