Kennisbijeenkomst Noord-Holland

In: Glasvezel internet, Buitengebied, Vraagbundeling

Locatie: Het Provinciehuis, Haarlem

Datum: 02 okt 2014

Kennisbijeenkomst Noord-HollandOp donderdagavond 2 oktober vindt een kennisbijeenkomst over breedband plaats in de Statenzaal van het Provinciehuis te Haarlem. Het thema is: hoe kunnen gemeenten lokale breedbandinitiatieven ondersteunen? De bijeenkomst is bedoeld voor raadsleden en collegeleden van de Noord-Hollandse gemeenten. Glasvezel Gemeente is aanwezig als kennispartner op het gebied van glasvezelrealisatie.

Grote telecombedrijven leggen niet overal glasvezel aan. In een groot aantal Noord-Hollandse gemeenten nemen inwoners en ondernemers daarom zelf het initiatief om een supersnel glasvezelnetwerk aan te leggen naar huishoudens en bedrijven. Daarmee zijn ze voorbereid op de toekomst. Want het gebruik van internet neemt alleen maar toe en steeds meer toepassingen voor bedrijven, zzp’ers en inwoners vragen om een goede verbinding.

Het programma van de kennisbijeenkomst ziet er als volgt uit:

18.00 – 18.30 Inloop met soep en een broodje

18.30 – 18.45 Opening door gedeputeerde Jan van Run

18.45 – 19.30 Presentaties van lokale initiatieven in Bergen, Drechterland en Haarlem

19.30 – 19.45 Koffiepauze

19.45 – 20.30 Ruimte voor vragen en discussie met ervaringsdeskundigen

U kunt zich aanmelden op de website van de Provincie bij Jeanôt van Belkom per e-mail of via 023-5144856. We hopen u op 2 oktober te mogen begroeten!