1. Kennisbijeenkomst Noord-Holland

Locatie: Het Provinciehuis, Haarlem

Datum: 02 okt 2014

Thema: Glasvezel internet, Buitengebied, Vraagbundeling

Op donderdagavond 2 oktober vindt een kennisbijeenkomst over breedband plaats in de Statenzaal van het Provinciehuis te Haarlem. Het thema is: hoe kunnen gemeenten lokale breedbandinitiatieven ondersteunen? Glasvezel Gemeente is aanwezig als kennispartner op het gebied van glasvezelrealisatie.
  2. Bijeenkomsten voor ondernemers Drechterland

Datum vanaf: 10 sep 2014 tot 16 sep 2014

Thema: Bedrijventerrein, Vraagbundeling

Hoe kunt u als ondernemer gezamenlijk met andere bedrijven glasvezel realiseren tegen een betaalbaar tarief? Tijdens een tweetal bijeenkomsten worden de ondernemers van bedrijventerreinen Zuiderkogge en De Wijzend in Drechterland geïnformeerd over de mogelijkheden.
  3. Vakdag Parkmanagement 2014

Locatie: Amersfoort

Datum: 04 sep 2014

Thema: Bedrijventerrein, Vraagbundeling

Op donderdag 4 september vindt in Amersfoort de Vakdag Parkmanagement plaats. Een unieke kans voor parkmanagers, gemeenten en ondernemersverenigingen om praktijkkennis en ervaring te delen. Glasvezel Gemeente organiseert tijdens het event workshops en is aanwezig met een beursstand.
  4. Informatieavond glasvezel Westerveld

Datum: 16 apr 2014

Thema: Vraagbundeling, Digitale gemeente

Bent u benieuwd naar de noodzaak en mogelijkheden van glasvezel voor thuis, op kantoor, op school, in het verzorgingshuis of in het dorp? Kom dan op woensdagavond 16 april naar het gemeentehuis in Diever. Gemeente Westerveld organiseert samen met Glasvezel Gemeente een informatiebijeenkomst waarin al deze vragen worden beantwoord.
  5. Digitale Agenda Congres in Eindhoven

Locatie: Eindhoven

Datum: 30 okt 2013

Thema: Bedrijventerrein, Kennisbank, Vraagbundeling

Op 30 oktober 2013 vindt in het Evoluon in Eindhoven het eerste Digitale Agenda Congres plaats. Glasvezel Gemeente is aanwezig met een stand en zal tevens participeren in het debat ‘De zakelijke eindgebruiker’.