1. VNG Jaarcongres: Duurzaam vernieuwen en verbinden

  Locatie: Hangar 32 op Schiphol-Oost, Haarlemmermeer

  Datum vanaf: 07 jun 2016 tot 08 jun 2016

  Thema: Bedrijventerrein, Buitengebied, Kennisbank

  Pionieren? Dat is iets wat wij al jaren doen! Met de realisatie van glasvezel op bedrijventerrein en in buitengebieden zijn we bovendien duurzaam aan het vernieuwen en verbinden. Hiervoor zijn altijd pioniers nodig: initiatiefnemers die de ongekende urgentie van snel internet zien.
 2. Thematour glasvezel Stichtse Vecht

  Locatie: Goudestein, Diependaalsedijk 19 in Maarssen

  Datum: 18 jan 2016

  Thema: Bedrijventerrein, Buitengebied, Kennisbank

  In gemeente Stichtse Vecht pleiten ondernemers voor glasvezel. Op maandag 18 januari vindt in Maarssen de derde themabijeenkomst over dit onderwerp plaats. Inmiddels zijn 15 mogelijke initiatieven in kaart gebracht. Glasvezel Gemeente begeleidt dit project en zal ook aanwezig zijn om met alle betrokken partijen in gesprek te gaan.
 3. VNG Jaarcongres 2015

  Locatie: Apeldoorn

  Datum vanaf: 02 jun 2015 tot 03 jun 2015

  Thema: Bedrijventerrein, Buitengebied, Kennisbank

  Een inspirerend thema voor het VNG Jaarcongres 2015, dat dit jaar in Apeldoorn plaats zal vinden. Want als u dichtbij uw burgers en ondernemers staat, gaat u als gemeente gemakkelijker de dialoog aan en komt u er achter wat er speelt. Natuurlijk kan Glasvezel Gemeente als onafhankelijke adviseur niet ontbreken op dit evenement van formaat.
 4. Connected Future Conference 2014

  Locatie: Van der Valk Congers- en Eventcenter Eindhoven

  Datum: 29 okt 2014

  Thema: Bedrijventerrein, Buitengebied, Kennisbank

  Tijdens de Connected Future Conference 2014 komen overheid, maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven samen om de handen ineen te slaan voor de digitale toekomst. Glasvezel Gemeente is als sponsor met een stand aanwezig op het congres.
 5. Kennisbijeenkomst Noord-Holland

  Locatie: Het Provinciehuis, Haarlem

  Datum: 02 okt 2014

  Thema: Glasvezel internet, Buitengebied, Vraagbundeling

  Op donderdagavond 2 oktober vindt een kennisbijeenkomst over breedband plaats in de Statenzaal van het Provinciehuis te Haarlem. Het thema is: hoe kunnen gemeenten lokale breedbandinitiatieven ondersteunen? Glasvezel Gemeente is aanwezig als kennispartner op het gebied van glasvezelrealisatie.

1 2 3