1. Kennisbijeenkomst Noord-Holland

Locatie: Het Provinciehuis, Haarlem

Datum: 02 okt 2014

Thema: Glasvezel internet, Buitengebied, Vraagbundeling

Op donderdagavond 2 oktober vindt een kennisbijeenkomst over breedband plaats in de Statenzaal van het Provinciehuis te Haarlem. Het thema is: hoe kunnen gemeenten lokale breedbandinitiatieven ondersteunen? Glasvezel Gemeente is aanwezig als kennispartner op het gebied van glasvezelrealisatie.
  2. Glasvezel voor iedereen in Wijdemeren

Locatie: Oud Loosdrechtsedijk 137, Loosdrecht

Datum: 03 mrt 2014

Thema: Glasvezel internet

Gemeente Wijdemeren is een parel in Gooi en Vecht. De dorpen die samen de gemeente vormen liggen te midden van prachtige wateren en natuurschoon. Helaas is het minder goed gesteld met de digitale bereikbaarheid in de gemeente. CDA Wijdemeren vindt dat hier verandering in moet komen en daarom organiseert de partij op maandag 3 maart samen met Glasvezel Gemeente een informatieavond over glasvezel.
  3. Congres Stadswerk regio Noord

Datum: 23 jan 2014

Thema: Glasvezel internet

Wat is de rol van de gemeente als het gaat om hoogwaardig breedband voor burgers en bedrijven? Hoe doen andere gemeenten dit, wat is juridisch toegestaan en wat niet? Op donderdag 23 januari 2014 bent u vanaf 13.00 uur van harte uitgenodigd op het stadhuis van gemeente Haren.