Glasvezel Gemeente op het VNG Jaarcongres

In: Bedrijventerrein, Buitengebied, Glasvezel

Datum vanaf: 17 jun 2014 tot 18 jun 2014

VNG Jaarcongres 2014

Zo doen wij dat - we gaan meer voor elkaar betekenen. Dat is het thema van het VNG Jaarcongres dat op 17 en 18 juni plaatsvindt in de Drechtsteden. Glasvezel Gemeente is aanwezig als exposant om kennis te maken en kennis uit te wisselen met gemeentebestuurders en ambtenaren die geïnteresseerd zijn in breedband en wifi. U vindt adviesteam Glasvezel Gemeente vlakbij de ingang van de congreszaal.

Voor iedere gemeente staat in onze stand een glasvezeltas klaar, boordevol met praktische informatie. Kom langs en ontdek de mogelijkheden van glasvezel voor binnenstad, buitengebied en bedrijventerreinen. Ook helpen wij bij het realiseren van wifi in toeristische gebieden. Het adviesteam ontmoet u graag om al uw vragen te beantwoorden.

Kunt u niet wachten tot het VNG jaarcongres, of bent u verhinderd om naar het congres te komen? Maak dan alvast een afspraak met een van onze adviseurs.

Postcode Check