DSA Congres ICT & Veiligheid - Innovation Den Haag

In: Bedrijventerrein, Buitengebied, Veilig bedrijventerrein

Locatie: Den Haag

Datum: 28 jun 2012

Gemeenten hebben een belangrijke rol in de veiligheid en de veiligheidsbeleving van de burger. ICT speelt daarin een belangrijke rol. Op donderdag 28 juni 2012 organiseren gemeente Den Haag, ICT-Office en Nicis Institute en Stedenlink het congres ICT&Veiligheid - Innovation Den in het Kyocera stadion van ADO Den Haag, van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Digitale Steden AgendaTijdens de Innovation Den presenteren innovatieve partijen slimme ideeën of producten op het gebied van veiligheid in een korte pitch. Een panel van mensen uit de wetenschap, overheid en het bedrijfsleven gaan hierover samen met u in discussie. De pitches gaan bijvoorbeeld over gebiedsbeveiliging van bedrijventerreinen, het hergebruiken van open datasets, cyber security en het gebruik van telecomvoorzieningen bij massabijeenkomsten.

Datum Donderdag 28 juni 2012
Locatie Kyocera stadion
ADO Den Haag
Doelgroep Innovatieve denkers en doeners uit overheid, wetenschap en bedrijfsleven.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden