Digitale Agenda Congres in Eindhoven

In: Bedrijventerrein, Kennisbank, Vraagbundeling

Locatie: Eindhoven

Datum: 30 okt 2013

Digitale Agenda CongresOp 30 oktober 2013 vindt in het Evoluon in Eindhoven het eerste Digitale Agenda Congres plaats. Dit congres is speciaal voor bestuurders van gemeenten, provincies en bedrijven uit alle sectoren. Glasvezel Gemeente is aanwezig met een stand en zal tevens participeren in het debat ‘De zakelijke eindgebruiker’. Het congres wordt georganiseerd door het eSociety Platform, de Digitale Steden Agenda, provincie Noord-Brabant en gemeente Eindhoven.

Om 13.45 uur vindt het debat ‘De zakelijke eindgebruiker’ plaats waarbij Pepijn Lavrijssen van Glasvezel Gemeente deelneemt in het panel. Er wordt ingegaan op de volgende thema’s:

• Wensen en eisen van de zakelijke eindgebruiker
  • De Zakelijke Digitale Agenda in Nederland
  • Wenselijk Operator Model op bedrijventerreinen
  • Belang van breedband voor Het Nieuwe Werken

Met als thema ‘Connect & Share’ belooft het een inspirerende dag te worden. Een klein aantal toegangskaarten is nog beschikbaar. Mail naar Barbara Zwaaneveld van het eSociety Platform voor meer informatie en tarieven.

Tip: Lees de bijdrage van Glasvezel Gemeente in de Glasvezel Monitor die wordt verspreid tijdens het congres! Hierin leest u alles over het ‘waarom’ en ‘hoe’ van realiseren van glasvezel op bedrijventerreinen.

Postcode Check