Connected Future Conference 2014

In: Bedrijventerrein, Buitengebied, Kennisbank

Locatie: Van der Valk Congers- en Eventcenter Eindhoven

Datum: 29 okt 2014

CFC2014Als opvolger van het Digitale Agenda Congres vorig jaar in het Evoluon, wordt dit jaar op woensdag 29 oktober de Connected Future Conference 2014 (CFC2014) georganiseerd. Tijdens dit evenement komen overheid, maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven samen om de handen ineen te slaan voor de digitale toekomst. Glasvezel Gemeente is als sponsor met een stand aanwezig op het congres.

De CFC2014 is een echt ‘doe-congres’. Er worden diverse discussierondes gehouden in de vorm van World Café Cases. De adviseurs van Glasvezel Gemeente zijn te vinden in de centrale hal, de ontmoetingsplek. Kom langs in onze stand en ontvang de Glasvezeltas, boordevol met informatie over de realisatie van glasvezel in binnenstad, buitengebied en bedrijventerreinen.

Kans maken op een gratis toegangskaart ter waarde van €195,-? Mail dan uw naam, organisatie, functie en telefoonnummer naar Glasvezel Gemeente.

Meer informatie over het programma, de sprekers en de overnachtingsmogelijkheden vindt u op de website van CFC2014.