Congres Stadswerk regio Noord

In: Glasvezel internet

Datum: 23 jan 2014

CongresWat is de rol van de gemeente als het gaat om hoogwaardig breedband voor burgers en bedrijven? Hoe doen andere gemeenten dit, wat is juridisch toegestaan en wat niet? Pepijn Lavrijssen, Elles Bulder en Marjan Jaarstra vertellen u er alles over tijdens de bijeenkomst ‘Breedbandinternet voor iedereen’. Op donderdag 23 januari 2014 bent u vanaf 13.00 uur van harte uitgenodigd op het stadhuis van gemeente Haren.

Na een introductie door de gemeente Haren en Stadswerk zal Pepijn Lavrijssen, directeur van Fryslân Ring het spits afbijten. Zijn team zet de in Friesland opgedane kennis en ervaring landelijk in onder de naam Glasvezel Gemeente. Hij gaat in op de breedbandprojecten voor platteland en bedrijventerreinen die hij met gemeenten binnen en buiten Friesland uitvoert.

Elles Bulder vertelt over haar stichting ‘Oldambt Verbindt’ die als doel heeft: glasvezel voor alle burgers op het Groninger platteland. Juriste Marjan Jaarsma legt uit wat de Europese richtlijnen met betrekking tot breedband zijn voor gemeenten.

Datum: 23 januari 2014
Tijd: 13.00 - 17.00 uur
Locatie: Stadhuis gemeente Haren
  Raadhuisplein 10, Haren

Meer informatie of aanmelden, klik hier.

Postcode Check