Bijeenkomsten voor ondernemers Drechterland

In: Bedrijventerrein, Vraagbundeling

Datum vanaf: 10 sep 2014 tot 16 sep 2014

DrechterlandHoe kunt u als ondernemer gezamenlijk met andere bedrijven glasvezel realiseren tegen een betaalbaar tarief? Tijdens een tweetal bijeenkomsten worden de ondernemers van bedrijventerreinen Zuiderkogge en De Wijzend in Drechterland geïnformeerd over de mogelijkheden. De bijeenkomsten worden georganiseerd door Gemeente Drechterland in samenwerking met de ondernemersverenigingen en Glasvezel Gemeente.

Eric Dingemanse, adviseur van Glasvezel Gemeente vertelt tijdens de bijeenkomsten onder andere over zaken als de financiering, de uitdagingen in de gemeente Drechterland en de rol van de gemeente en provincie. Tijdens de bijeenkomst kunnen ondernemers meteen aangeven of ze interesse hebben in glasvezel.

Bijeenkomst voor Business Club Venhuizen: Bijeenkomst voor ondernemers De Wijzend:
Dinsdag 16 september 2014  Woensdag 10 september
Locatie: Raadszaal gemeentehuis Venhuizen    Locatie: Harder Natuursteen
Westeinde 5, Venhuizen Zuiderwijzend 1, Hoogkarspel
Vanaf 19.30 uur   Vanaf 19.30 uur

De internetverbinding op de bedrijventerreinen voldoet nu niet aan de huidige snelheidseisen. Gemeente Drechterland heeft Glasvezel Gemeente ingeschakeld om te onderzoeken of het haalbaar is om een glasvezelnetwerk aan te leggen op bedrijventerrein De Wijzend in Hoogkarspel en Zuiderkogge in Hem.

Bent u geïnteresseerd in glasvezel op de bedrijventerreinen in uw gemeente? Neem contact op met een van onze adviseurs via het contactformulier of per telefoon via 070 - 262 92 00.

Postcode Check