Praktijkvoorbeeld: met glasvezel uitstekend vestigingsklimaat!

In: Maatwerk, Bedrijventerrein

Praktijkvoorbeeld: met glasvezel uitstekend vestigingsklimaat!

Het is u misschien wel opgevallen: de eens zo lege vlakte aan de A27 bij Blaricum is bezig aan een metamorfose tot hoogwaardig bedrijvenpark. BusinessPark27 ligt in de zone tussen de A27 en de in ontwikkeling zijnde woonwijk De Blaricummermeent. Door de perfecte ligging in een waterrijke en groene omgeving met directe toegang tot de geasfalteerde én de digitale snelweg is een ideaal vestigingsklimaat gecreëerd.

Glasvezel Gemeente heeft BusinessPark27 in 2015 voorzien van glasvezel en was logischerwijs ook een van eerste bedrijven die op het netwerk werden aangesloten. Inmiddels zijn er ongeveer twintig bedrijven op het terrein gevestigd; de verwachting is dat het aantal bedrijfsgebouwen tegen het eind van dit jaar zal zijn verdubbeld. De kavels zijn vooral in trek bij ondernemers in de ICT, media, reclame en marketing.

Met de aanleg van glasvezel op een bedrijventerrein neemt de waarde van het vastgoed toe en wordt de locatie een nog interessantere vestigingsplek. Goede breedbandvoorzieningen zijn een stimulans voor innovatie, veiligheid en werkgelegenheid waar zowel burgers als bedrijven in een gemeente van profiteren.

Geïnteresseerd naar de aanpak van Glasvezel Gemeente? Neem contact met ons op via 085 – 485 93 88 of per e-mail. U bent vanzelfsprekend ook van harte welkom in ons pand aan de Binnendelta 11h in Blaricum.