1. Gerealiseerde en actieve projecten

  Gerealiseerde en actieve projecten

  Thema: Maatwerk, Bedrijventerrein, Buitengebied, Kennisbank

  Glasvezel Gemeente is al lange tijd actief op het gebied van vraagbundeling. Sinds 2010 verzorgen wij complexe glasvezelprojecten voor de aanleg van glasvezel op bedrijventerreinen en consultancyopdrachten. Tot 2012 in alle provincies onder een eigen naam, zoals Breedband Noord Holland, Glasvezel Gelderland enzovoort.
 2. Praktijkvoorbeeld: met glasvezel uitstekend vestigingsklimaat!

  Praktijkvoorbeeld: met glasvezel uitstekend vestigingsklimaat!

  Thema: Maatwerk, Bedrijventerrein

  Het is u misschien wel opgevallen: de eens zo lege vlakte aan de A27 bij Blaricum is bezig aan een metamorfose tot hoogwaardig bedrijvenpark. Door de perfecte ligging in een waterrijke en groene omgeving met directe toegang tot de geasfalteerde én de digitale snelweg is op Businesspark27 een ideaal vestigingsklimaat gecreëerd.
 3. Onderzoek digitale bereikbaarheid Sliedrecht afgerond

  Onderzoek digitale bereikbaarheid Sliedrecht afgerond

  Thema: Bedrijventerrein, Kennisbank

  Twee bedrijventerreinen in Sliedrecht voldoen niet aan de Europese norm voor snel internet. Dat blijkt uit onderzoek van Glasvezel Gemeente, dat in opdracht van de gemeente Sliedrecht is uitgevoerd. De terreinen Baanhoek en Rivierdijk hebben momenteel uitsluitend een koperverbinding.
 4. Goedkoper glasvezel in Den Helder

  Goedkoper glasvezel in Den Helder

  Thema: Bedrijventerrein, Vraagbundeling

  Bundeling van de behoefte onder bedrijven op industriepark Kooypunt in Den Helder heeft geresulteerd in een prijsverlaging van glasvezel voor de ondernemers.
 5. Glasvezel voor Veenderveld in Roelofarendsveen

  Thema: Bedrijventerrein, Vraagbundeling

  De ondernemers op bedrijventerrein Veenderveld in Roelofarendsveen kunnen binnenkort gebruik maken van glasvezel. Stichting Glasvezel Gemeente adviseerde de gemeente en de bedrijvenvereniging en maakte glasvezel op het bedrijventerrein mogelijk.

1 2