1. Gerealiseerde en actieve projecten

  Gerealiseerde en actieve projecten

  Thema: Maatwerk, Bedrijventerrein, Buitengebied, Kennisbank

  Glasvezel Gemeente is al lange tijd actief op het gebied van vraagbundeling. Sinds 2010 verzorgen wij complexe glasvezelprojecten voor de aanleg van glasvezel op bedrijventerreinen en consultancyopdrachten. Tot 2012 in alle provincies onder een eigen naam, zoals Breedband Noord Holland, Glasvezel Gelderland enzovoort.
 2. Praktijkvoorbeeld: met glasvezel uitstekend vestigingsklimaat!

  Praktijkvoorbeeld: met glasvezel uitstekend vestigingsklimaat!

  Thema: Maatwerk, Bedrijventerrein

  Het is u misschien wel opgevallen: de eens zo lege vlakte aan de A27 bij Blaricum is bezig aan een metamorfose tot hoogwaardig bedrijvenpark. Door de perfecte ligging in een waterrijke en groene omgeving met directe toegang tot de geasfalteerde én de digitale snelweg is op Businesspark27 een ideaal vestigingsklimaat gecreëerd.
 3. Van applets tot zoekmedium: modern onderwijs in beeld

  Van applets tot zoekmedium: modern onderwijs in beeld

  Thema: Maatwerk, Internet

  Het Hervion College in 's-Hertogenbosch is een schoolvoorbeeld van hoe modern onderwijs kan worden vormgegeven. Leerlingen worden in een stimulerende omgeving voorbereid op de eisen die de maatschappij aan ze stelt. ICT speelt daarbij een belangrijke rol.
 4. “Glasvezel draagt bij aan onze betrouwbaarheid”

  “Glasvezel draagt bij aan onze betrouwbaarheid”

  Thema: Glasvezel internet, Telefonie, Maatwerk, Glasvezel

  Als leverancier van medische hulpmiddelen wil Mathot in alle opzichten goed voor zijn klanten zorgen. Directeuren Remco van Bemmel en Oscar de Goederen sturen vanuit Haarlem de landelijk werkende organisatie aan. ICT en telefonie zijn belangrijke dragers, want via die weg worden dagelijks enkele honderden orders verwerkt en blijven medewerkers in de buitendienst up-to-date. Mathot ziet betrouwbaarheid daarom als de grootste winst van glasvezel.
 5. BMW De Beier veilig dankzij camerabewaking

  Thema: Glasvezel internet, Maatwerk, Bedrijventerrein, Veilig bedrijventerrein, Glasvezel

  Bedrijventerrein-Noord in het Friese Heerenveen wordt bewaakt door 'intelligente' glasvezel camera's. Op 9 november 2009 werd de eerste glasvezel camera op bedrijventerrein Heerenveen-Noord onthuld.

1 2