1. Glasvezel draagt bij aan flexibele zorg

  Glasvezel draagt bij aan flexibele zorg

  Thema: Glasvezel internet, Telefonie

  Bij GGZ In de Bres staan verbindingen Bij GGZ In de Bres staan verbindingen centraal. Verbindingen tussen hulpverleners en cliënten, tussen lichaam, ziel en geest. Maar ook verbindingen tussen de vestigingen Assen, Drachten, Groningen en Lelystad.
 2. Onderwijs digitaliseert mee via glasvezel

  Onderwijs digitaliseert mee via glasvezel

  Thema: Glasvezel internet, Telefonie

  In het middelbaar onderwijs is de elektronische leeromgeving helemaal doorgedrongen en ook internet voorziet volop in leergierige behoeften. Het Esdal College digitaliseert mee. Deze Drentse scholengemeenschap voor vmbo, havo, vwo en gymnasium beschikt over zeven vestigingen waar in totaal zo'n 4.100 leerlingen onderwijs volgen. Dat vraagt de nodige bandbreedte.
 3. “Glasvezel voorwaarde voor elektronisch cliëntendossier”

  “Glasvezel voorwaarde voor elektronisch cliëntendossier”

  Thema: Glasvezel internet, Telefonie, Vraagbundeling

  Divers ondersteunt mensen die (nog) niet op eigen kracht participeren in de samenleving. De welzijnsonderneming is actief in ‘s-Hertogenbosch en aanpalende dorpskernen. Glasvezelverbinding op de vier basiskantoren draagt bij aan een soepele organisatie en efficiënte dienstverlening.
 4. “Glasvezel draagt bij aan onze betrouwbaarheid”

  “Glasvezel draagt bij aan onze betrouwbaarheid”

  Thema: Glasvezel internet, Telefonie, Maatwerk, Glasvezel

  Als leverancier van medische hulpmiddelen wil Mathot in alle opzichten goed voor zijn klanten zorgen. Directeuren Remco van Bemmel en Oscar de Goederen sturen vanuit Haarlem de landelijk werkende organisatie aan. ICT en telefonie zijn belangrijke dragers, want via die weg worden dagelijks enkele honderden orders verwerkt en blijven medewerkers in de buitendienst up-to-date. Mathot ziet betrouwbaarheid daarom als de grootste winst van glasvezel.
 5. BMW De Beier veilig dankzij camerabewaking

  Thema: Glasvezel internet, Maatwerk, Bedrijventerrein, Veilig bedrijventerrein, Glasvezel

  Bedrijventerrein-Noord in het Friese Heerenveen wordt bewaakt door 'intelligente' glasvezel camera's. Op 9 november 2009 werd de eerste glasvezel camera op bedrijventerrein Heerenveen-Noord onthuld.

1 2