Goedkoper glasvezel in Den Helder

In: Bedrijventerrein, Vraagbundeling

Goedkoper glasvezel in Den Helder

Door het bundelen van de behoefte onder ondernemers op industriepark Kooypunt in Den Helder, heeft glasvezelleverancier KPN het park toegevoegd aan de categorie bedrijventerreinen met laag tarief voor glasvezel. Ondernemers op Kooypunt kunnen voortaan vanaf € 187,50 per maand profiteren van een glasvezelaansluiting met snel internet.

Middels onafhankelijk advies, voorlichting en vraagbundeling heeft stichting Glasvezel Gemeente al op vele plaatsen in Nederland glasvezel tegen gunstige voorwaarden mogelijk gemaakt voor ondernemers op bedrijventerreinen. We werken daarbij nauw samen met bedrijfsleven en gemeente, zoals bijvoorbeeld in de Noord-Hollandse gemeente Heiloo en Kaag en Braassem in Zuid-Holland.

Ook aan de slag met glasvezel voor de ondernemers in uw gemeente? Eric Dingemanse (tel. 06 - 57 315 082) of Job Oppenhuizen (06 - 43 893 910) helpen u graag op weg!

Postcode Check